Vesthhuset

Peter Vesth

Vesthhuset


Vesthhuset er et spændende kulturhus, beliggende i Sorø, som forsøger at forene en række kulturelle aktiviteter, til glæde for alle musikelskere. Vi har især valgt at fokusere på 5 forskellige musikalske aktiviteter:


Vise-Vesthhuset

Vise-Vesthhuset er et vise-verhus, hvor en lang række af landets bedste solister og nye talenter optræder meed en god blanding af viser, folkemusik, country og jazz.

På scenen har bl.a. stået: Jakob Haugaard, Erik Grip, Tørfisk, Esben Just, Swingcats, Tamra Rosanes, Kirsten Siggaard og Peter Vesth.

Der er årligt ca. 30 arrangementer. Bord kan bestilles på telefon: 20210232. Se i øvrigt Vesthhusets hjemmeside: www.vesthhuset.dk


Vesthhusets venner

Vesthhusets venner er en støtteforening for Vesthhuset der drives af frivillig arbejdskraft. Se Vesthhusets hjemmeside for nærmere information.


Sangskriverklubben

Sangskriverklubben vil gerne fremme sangskrivning på dansk, men klubben er naturligvis også åben for sangskrivning på andre sprog.


Der vil på de månedlige mødeaftener blive fokuseret på sangskrivning og performance som værktøj og der vil blive arrangeret sangskriverkurser med professionelle sangskrivere.

Alle med interesse for sangskrivning er hjertelig velkomne til de månedlige klubaftener eller til Vesthhusets "Singer-Songwriter Evening"

Se i øvrigt Sangskriverblubbens hjemmeside: www.sangskriverklubben.dk


Fredagscaféen

Vesthhusets fredagscafé er en hyggelig musikcafé, hvor man hver fredag mellem kl. 14 og 18 er velkommen til at nyde en kop kaffe eller te, et glas vin eller en øl.

Den sidste fredag i hver måned vil der være Live Musik fremført af en række af sangskriverklubbens medlemmer. Desuden vil der hver fredag selvfølgelig være mulighed for spontane musikalske indslag.


Musikmuseet

Musikmuseet er primært et museum for en række akustiske musikgenrer.

Her kan man bl.a. opleve Bjarne Lillers banjo, Ulrik Neumanns guitar, Kled Heicks grandprix jakke, Thorkil Vesths festlige garderobe, Thomas Kjellerups først guitar, Kai Normann Andersens katekismus, John Mogensens originalnoder, massevis af gamle pladecovere og Gustav Wincklers guldplader.

Desuden vil en storskærm vise optræden af en lang række dygtige kunstnere.

Der er gratis rundvisning på museet i forbindelse med musikarrangementerne.


Vesth-fest

Hvert år afholder Vesthhuset en sommerfest i forbindelse med Sorø Jazz Festival. Ud over at præsentere et stort jazznavn byder festn også på en festlig lørdag med blandet underholdnig især af lokale navne, kræmmereboder og grill buffet.


Plademesse

Hver forår afholder Vesthhuset stor plademesse med tusindvis af grammofonplader og CD'er


Vesthhuset, Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø (2 minutters gang fra stationen)

Bordbestilling og information: 2021 0232


www.vesthhuset.dk


e-mail: peter@petervesth.dk

Efterårsprogram

Søndag eftermiddage

(fra 13:00 - 17:00)

Efterårsprogram

Torsdag aftener

(fra 18:00 - 22:00)

Julearrangement

Country Christmas Show med Peter Vesth og vennere-mail: peter@petervesth.dk